2007-06-26
Kaze no Stigma - avsnitt 11

Ren deppar efter att ha fått reda på sanningen om Ayumi-chan, men Ayano lyckas få honom på bättre tankar. Tillsammans beger de sig till Tsuwabukis tillhåll för att Ren ska få chansen att träffa Ayumi-chan en sista gång. Självklart stöter de på problem; ett stort sådant i form av Yuuji, Mayumis trogne medhjälpare, som tack vare Kurehas krafter förvandlats till en gigantisk golem. Ren visar dock ännu en gång att han faktiskt kan vara ganska tuff om han bara vill, och oskadliggör Yuuji.

Under tiden har Kazuma dykt upp, och tack vare sina krafter kan han lokalisera var i huset Ayumi-chan befinner sig. Med hjälp av vinden skickar han in sin lillebror i huset där Ren mycket riktigt träffar Ayumi-chan igen. Men Ren har bestämt sig; han nöjer sig inte bara med att se henne en sista gång, utan vill rädda Ayumi-chan från hennes öde. Problemet är dock, att om Ayumi-chan inte offras till Mount Fuji kommer vulkanen att få ett utbrott, och befria demonen som varit instängd där i århundranden. Ren drabbas dock av plötsligt storhetsvansinne och lovar dyrt och heligt för Ayumi-chan att han ska döda demonen för att hon ska kunna leva.

Mitt under Rens och Ayumi-chans snuttiga ögonblick dyker Kazuma upp och presenterar sig för Ayumi-chan, vilket får henne att rodna häftigt (kan det vara så att hon finner Rens storebror aningen snyggare än Ren själv?). Det visar sig snart att Kazuma ännu en gång använt sig av Ayano som lockbete och därefter lämnat henne att själv ta hand om fienden, som den här gången är ingen mindre än Kureha...

Yuujis nya form Ren och Ayumi-chan, tillsammans igen
Yuujis nya form Ren och Ayumi-chan, tillsammans igen

Jag hoppas snart att det här kapitlet kommer att vara slut... jag gissar på att upplösningen kommer i nästa avsnitt. Även om detta avsnittet var bättre än det förra så räcker det med Ren nu; man klarar bara så mycket av Kazumas ordentlige lillebror. Jag föredrar Kazuma när han är så där läckert elak :)


Nyfiken? Klicka här för att läsa mer om Kaze no Stigma.
Get Firefox!